با سلام و عرض ادب حضور اساتید، دانشجویان و علاقه مندان به عرصه آموزش تربیت بدنی و علوم ورزشی:

خدا را شاکریم که بار دیگر فرصت فراهم آوردن محفلی برای تبادل اندیشه در باب آموزش تربیت بدنی و علوم ورزشی را به ما عنایت کرد. اگرچه امروزه شاهد رشد چشمگیر زیر رشته های علم ورزش هستیم اما عرصه پداگوژی ورزش به دلیل وجود مخاطبان میلیونی،  نیازمند توجه بیشتری است! اصطلاح دانش محتوای پداگوژیک pck  به پدیده/ تجربه ای معطوف است که در اثر تعامل و آمیختگی دانش موضوعی (محتوای تخصصی)، دانش پداگوژیکی (علم و هنر تعلیم و تربیتی) و دانش زمینه­ای/ فحوای (دانش محیطی) در جریان فعالیتهای یادگیری شکل می­گیرد. دانش حاصل از چنین تجربه­ای در صورتی که بتواند بخوبی در قالب­های مختلف روایت شود، امکان بهره­مندی و سهیم شدن در آن توسط سایر اساتید، معلمان و مربیان عرصه تربیت بدنی و ورزش وجود خواهد داشت.بر این اساس دومین همایش ملی توسعه دانش محتوای پداگوژیک دانشگاه فرهنگیان با همکاری دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی فعال در این زمینه، در دانشگاه فرهنگیان استان تهران در دی ماه 1402 برگزار خواهد شد. بدین وسیله از همه استادان محترم، پژوهشگران گرامی، معلمان عزیز، دانشجو معلمان ارجمند و علاقمندان به آموزش تربیت بدنی و علوم ورزشی دعوت به عمل می آید که با شرکت در این همایش و ارسال مقالات علمی، یافته ها و تجربه های علمی و پژوهشی خود را به عرصه ظهور و بیان برسانند تا شاهد تعامل سازنده، انتقال دانش و تجربیات و ارتقاء سطح علمی در حوزه آموزشی باشیم.

به امید دیدار شما در پایتخت میهن اسلامیمان ایران

دکتر محسن حلاجی / دکتر محمد ابراهیم مرجانی