گزارش پایانی و متن پیام تشکر دبیر علمی همایش
24 دی 1402
گزارش پایانی و متن پیام تشکر دبیر علمی همایش

به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیست.

اکنون که دومین همایش ملی توسعه دانش محتوی پداگوژیک در آموزش تربیت بدنی به لطف حق تعالی به پایان رسید، به استحضار اساتید، معلمان، محققان و دانشجو معلمان شرکت کننده می‌رساند که  بعد از حدود شش ماه تلاش و پیگیری مجموعه همکاران ارزشمندمان در بخش های مختلف از جمله شورای سیاست گذاری همایش و تلاش های کمیته علمی، کمیته اجرایی، کمیته داوران و کمیته داوطلبان و سایر کمیته ها و حمایت های گرانقدر سرپرست محترم پردیس دانشگاه فرهنگیان استان تهران آقای دکتر اسماعیل اولی همایش برگزار و به پایان رسید. و در مجموع تعداد بیش300 از مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد. از بین این مقالات پس طی کردن فرآیند داوری ۲۱۱ مقاله پذیرش شد و 30 مقاله مورد پذیرش قرار نگرفت. ۳۲ مقاله بنا به دلایل مختلف حذف و یا از سوی نویسندگان پس گرفته شد و ۱۳ مقاله که برای بازنگری به نویسندگان ارسال شده بود بدون بازنگری توسط آنها بلاتکلیف باقی ماند و تعدادی مقاله نیز فقط چکیده کوتاه دریافت شدند و در فرایند داوری قرار نگرفتند. همچنین باطلاع می رساند از بین ۲۱۱ مقاله پذیرفته شده ۶۸ مقاله برای ارایه شفاهی و ۱۴۳ مقاله برای ارایه به صورت پوستر پذیرش شد. سپس از نویسندگان خواسته شد تا در قالب پاورپوینت جهت ارائه شفاهی و پوستر و نیز ویدئو برای آنهای که نمی توانند در همایش حضور پیدا کنند، مقاله خود را برای رقابت در این همایش در سامانه بارگذاری کنند.  که بعد از ارزیابی داوران تعدادی برای ارائه در سین برنامه قرار گرفتند. سه سخنران برتر و سه پوستر برتر مورد تقدیر قرار گرفتند.

به نوبه خودم از حمایت های مجموعه دانشگاه فرهنگیان، تلاش های همکاران و اعضای هیات علمی پردیس های چمران و نسیبه و سایر همکاران ارزشمندمان در دانشگاه ها و پردیس ها ی کشور و مجموعه کمیته های همایش نهایت قدردانی را دارم.

به امید روزهای بهتر و برگزاری همایش های بعدی در پردیس های دانشگاه فرهنگیان.

دکتر محسن حلاجی

دبیر علمی همایش